Video Aspect Ratio: 4:1

Woolstreet op Knit & Knotbeurs

Kleding haken kan uitdagend zijn. Maar dit is precies waar ons hart sneller van klopt bij Woolstreet. Woolstreet bied je eenvoudige patronen, duurzaam garenadvies, helpt je met het ontwarren van afkortingen in patronen, leert je graag technieken om je handvaardigheid te vergroten en geeft je tips om je garenvoorraad niet te laten exploderen.

Woolstreet is de zachtste en duurzaamste straat in NL.

11, 12, 13 april nemen we deel aan de Knit en Knotbeurs in Tilburg. Tijdens de vorige editie in september '23 was de workshop Sokken haken erg succesvol dus deze bieden we opnieuw aan! 

Ontdek hieronder wat je in april van ons mag verwachten! 

Ontdek de workshops

Patchwork haken

Patchwork haken en heel veel kleuren zijn de trends van 2024! En laat het haken van patchwork nu net een heel toegankelijke manier zijn om je resten van je garenvoorraad op te haken. In de workshop staat het hexagonpatroon centraal. dit combineer je met vierkanten en driehoeken tot een boeiend en kleurrijk resultaat


Sokken haken in filettechniek

Wat is fijner dan een goedzittende sok? We haken een zomerse sok in filettechniek met bamboe ( Dat is lekker luchtig) Haakte je nog geen sokken van teen naar been en ontdekte je de kwaliteiten van bamboe nog niet? Dan is deze workshop perfect voor jou! 


Tunisch Entrelac haken

Eigenlijk zouden we deze workshop niet mogen organiseren... Tunisch entrelac haken is zo makkelijk en zo verslavend dat je na deze workshop een handige techniek onder de knie hebt om je bonte garenvoorraad om te toveren tot pannenlappen, kussens, dekens, tassen en dassen! Tunisch entrelac staat voor vierkantjes gelijk aan elkaar haken met kennis van de tunische haaksteken.


Speciaal voor de Knit & Knotbeurs

Als deelnemer van een workshop op de Knit & Knotbeurs van 11 t/m 13 april '24 krijg je 30 dagen gratis toegang tot de Woolstreet community. Zo kan je op je eigen tempo je projecten verder afwerken met ondersteuning van Sophie en de andere leden. 

Woolstreet verzendt wekelijks een nieuwsbrief zodat je geen enkel nieuwtje uit deze straat mist.

( We weten dat je druk bent en niet altijd online kan zijn...)


Het zijn geen nieuwsbrieven om je wat te willen verkopen. We zorgen ervoor dat je bij blijft!

Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van nieuwtjes, patronen, garens en krijgt als eerste een blik achter de schermen.


Welkom bij Woolstreet! 

Woolstreetjournal

Ik meld me aan voor de wekelijkse nieuwsbrief
Je gegevens zijn veilig bij ons
Your information is safe with us